Nieuws

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Basket Team Waregem: waar we niet alleen een club zijn, maar één grote familie gevormd door passie voor basketbal en gemeenschapsgeest. Bij ons draait het om samen zijn, samen spelen en samen groeien.

Binnen onze vereniging verwelkomen we meer dan 400 jeugdige basketbaltalenten waarvan de helft dames en de helft heren. Onze pyramide kent een zeer brede basis die toelaat om op alle niveaus te basketten, inclusief een G-basket team waar de G staat voor goesting. Tegelijk bieden we op het hoogste niveau in onze basket academie een unieke combinatie van topsport en studies, twee pijlers die elkaar in evenwicht houden en tegelijk versterken bij Basket Team Waregem.

Ons toegewijd coaching team zorgt ervoor dat elk teamlid zijn of haar volledige potentieel bereikt binnen een quasi professionele organisatiestructuur, gerund door vrijwilligers. De lokale bedrijfswereld zijn onze sponsors die sportiviteit als een basiswaarde zien. Onze sponsors zijn tegelijk onze belangrijkste "klanten" waar onze jong volwassenen vaak aan boord gaan als letterlijk en figuurlijk veerkrachtige teamplayer na hun studies. Want bij Basket Team Waregem leren we niet alleen samen winnen, maar ook samen verliezen. We koesteren het proces van leren, groeien en samen bouwen aan succes.

Samen met ouders, grootouders en gepassioneerde supporters werken we dagelijks aan het creëren van de meest positieve en gezellige basketbalcommunity. Bij Basket Team Waregem draait het niet alleen om de sport, maar om de onvergetelijke ervaring van samen zijn in de wereld van basketbal. 

Dieter Debo - Voorzitter

© website powered by Twizzit.com