🔥INKOMENDE TRANSFER🔥


Rens (25 jaar) is een twee meter grote forward die dit seizoen actief was bij KBBC Oostkamp (TDM2), maar de ambitie had om terug hoger te spelen. Twee jaar geleden verhuisde hij van Nederland naar Brugge voor zijn vriendin en voor zijn eigen kine praktijk (Metanoia.Praktijk) op te starten.
Een korte overzicht van zijn 🏀basketloopbaan🏀:
Rens kreeg zijn jeugdopleiding bij Heroes Den Bosch en het voomalige BasketballStarsWeert. Voor deze laatste club speelde hij nog 2 jaar in de Eredivisie. Vervolgens speelde Rens nog één jaar voor Apollo Amsterdam en Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball telkens in de Eredivisie. Sedert 2019 speelde Rens in Oostkamp. Daarnaast was hij ook nog lid van de Nederlandse U23 3×3 team.
❤️🤍We wensen Rens heel veel succes komend seizoen.🤍❤️ Once an IONBOY, always an #IONBOY
#OneTeam#OneFamily#Horsepower#IONWRGM
(foto Facebook Kbbc Oostkamp)