Coaching Staff Top Division Women ION Waregem 2021-22 ligt vast.

Tijdens dit ongewone seizoen zijn we achter de schermen al volop aan het voorbereiden voor het seizoen 2021 – 2022. Bij deze kunnen we met fierheid onze coaching staff FanION Dames voorstellen.


🏀Coach @claessensfrederic blijft ook komend seizoen T1. Onder zijn hoede stegen onze #IONLADIES dit seizoen naar de hoogste afdeling #TDW1.


🏀Coach @popivodatanja blijft ook komend seizoen T2. Coach Tanja kent onze dames door en door, gezien ze de voorbije jaren jeugdcoach was en bijzonder mooie resultaten met haar jeugdploegen behaalde waaronder Vlaamse Kampioen en zelfs Belgisch kampioen.


🏀Coach @sofiehendrickx8 komt vanaf mei 2021 aan boord als physical coach. Ze zal onze dames zowel in het tussenseizoen begeleiden, als komend seizoen 2 trainingen per week. Sofie heeft enorm veel ervaring op (inter)nationaal niveau en behoort met haar 108 Caps tot “club 100” van de Belgian Cats.


❤️🤍 We wensen hen veel succes komend seizoen🤍❤️ #OneTeam #OneFamily #Girlpower #IONWRGM