ON THE BUZZER

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten over basketbal in België en in de wereld.


Nederlandstalige berichten
 • | Soms is er zoveel wat we VOELEN maar zo weinig wat we kunnen ZEGGEN…

We are family

RSS-fout: A feed could not be found at `https://kw.be/sport/basketbal/feed.rss`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

bron RSS: KRANT VAN WEST-VLAANDEREN |KW.be

bron RSS: nieuwsblad.be

 • De overleden topbasketballer Kobe Bryant wordt in mei volgend jaar officieel opgenomen in de Hall of Fame. Dat heeft de National Basketball Association (NBA) gemeld.
 • Jae’Sean Tate, in het seizoen 2018-19 nog een van de sterkhouders bij de Antwerp Giants, heeft een contract ondertekend bij Houston Rockets. Dat heeft het NBA-team met sterren als James Harden en Russell Westbrook in de rangen donderdag bekendgemaakt.
 • Paus Franciscus heeft in Vaticaanstad het bezoek gekregen van vijf NBA-spelers. Anthony Tolliver (Memphis Grizzlies), Jonathan Isaac en Marco Belinelli (beiden San Antonio Spurs) en Sterling Brown en Kyle Korver (beiden Milwaukee Bucks) kwamen praten over racisme en sociale ongelijkheid. De paus kreeg achteraf een bal en shirts cadeau. De ontmoeting kwam er op vraag van de spelers, gaf het Vaticaan aan.
 • Klay Thompson ziet voor de tweede opeenvolgende keer een seizoen in de NBA aan zich voorbij gaan. De basketter van de Golden State Warriors liep op training een gescheurde achillespees op, zo meldt de doorgaans bijzonder goed ingelichte ESPN-journalist Adrian Wojnarowski.

bron RSS: hln.be

PP

 • door Basket360
  Kim Mestdagh heeft met haar nieuwe Italiaanse ploeg de openingsmatch van de EuroLeague verloren. De Belgian Cat speelde net geen 23 minuten mee. Mestdagh scoorde 2 punten, maar deelde wel 5 assists uit. Toch was dat niet voldoende voor de zege. Ekaterinburg, zonder Emma Meesseman, was met 83-61 te sterk. Later deze week speelt Schio […] The post Kim Mestdagh verliest in EuroLeague appeared first on Basket360.
 • door Basket360
  Vanavond werd Emma Meesseman terug op het parket verwacht in het EuroLeagueduel tegen Schio, de ploeg van Kim Mestdagh. Meesseman testte op 6 november positief op het coronavirus, waardoor ze het EK-kwalificatiewindow met de Belgian Cats miste. Vanavond staat ze, bijna een maand later, nog niet op het parket. Dat schrijft Meesseman zelf op Instagram. […] The post Dan toch geen Meesseman vanavond op het parket appeared first on Basket360.


articles in English
|EMBL |TDM1|TDW1 |NBA |NCAA & NCB
 • door Yassine Chokrani
  Axel Hervelle officialy retires from basketball after an amazing career. It was an open secret, but Axel Hervelle decided to make it official yesterday on Twitter: he ends his basketball career. “It’s time for me to admit that the ‘story’ of my life is coming to an end! Thank you basketball for giving me so… The post Axel Hervelle officially retires from basketball appeared first on This Is Basketball.
 • door Yassine Chokrani
  Andrew Bogut retires. The Australian veteran center, who turned 36 on Saturday and was NBA champion with the Golden State Warriors in 2015, announced on Tuesday he was retiring after a fifteen-year career at the top. The Australian was selected in first position in the Draft in 2005 by the Milwaukee Bucks in front of… The post Andrew Bogut retires appeared first on This Is Basketball.
 • door Extern contribution
  Belgian Lions: Our top five after the bubble in Vilnius. Retin Obasohan He was the lion who roared loudest during this qualifying window. Obasohan has always been a great athlete, driving powerfully to the basket and sometimes finishing spectacularly. Against the Czech Republic and Lithuania, Obasohan showed he has improved his previously iffy shot selection…. The post Belgian Lions: Our top five appeared first on This Is Basketball.
 • door Yassine Chokrani
  The New York Knicks acquired draft rights to Axel Hervelle. Yes, you read it right. A couple of days ago, the New York Knicks announced that they acquired Austin Rivers from the Houston Rockets. In that same trade, the Knicks acquired draft rights to Sergio Llull, Tadija Dragicevic and Axel Hervelle ! Hervelle was drafted… The post The New York Knicks acquired draft rights to Axel Hervelle ! appeared first on This Is Basketball.

bron RSS: thisisbasketball.world

 • Golden State Warriors general manager Bob Myers has announced that the team will delay its first practice after two players tested positive for COVID-19, Marc Stein of the New York Times reports. The identity of the players has not been disclosed. While these aren’t the first players and this isn’t the first time in 2020 […] The post Two Warriors Players Test Positive for COVID-19 appeared first on SLAM.
 • According to The Athletic’s Shams Charania, 36-year-old center Andrew Bogut has decided to officially retire from the NBA after spending 14 seasons in the league. Bogut, who won a championship with the Golden State Warriors in 2015, last played in the 2018-19 season. Bogut, the first overall pick in the 2005 NBA Draft, was taken […] The post Former First-Overall Pick Andrew Bogut to Formally Retire appeared first on SLAM.
 • Los Angeles Lakers point guard Dennis Schroder is shooting for a starting role with the reigning champions after being traded by the Oklahoma City Thunder shortly into the offseason. The 17th overall pick in the 2013 NBA Draft, Schroder came off the bench for the Thunder for two seasons, accepting a lesser role than he […] The post Dennis Schroder Intends to Start For Lakers Next Season appeared first on SLAM.
 • GRAB YOUR COPY OF SLAM 229 “The SEC, the FBI or the IRS I pass the alphabet boys like an eye test…”—Jay Z When the Alphabet Comes: A Life Changed by Exposure is an emotional rollercoaster, reminiscent of a Hollywood script. Jerome Allen, the former University of Pennsylvania men’s basketball head coach and current assistant […] The post Former Ivy League Head Coach Opens Up About Bribery Scandal appeared first on SLAM.
bron RSS: SLAMonline, ESPN & FOX sports


#IONWRGM

copyright 2020

Alle berichten over basketbal aangeboden in het nieuwsoverzicht |basketwaregem.be hebben als enige doel de sport te promoten bij onze fans.


RSS feeds zijn gebaseerd op artikelen van volgende bronnen

ESPN SLAMonline ThisIsBasketball basket360

FOX|sports NBA

Videos en nieuwsberichten over basketbal in de wereld kan je lezen via:

ESPN.com | thisisbasketball.world | basket360.be | foxsports.com | NBA.com | slamonline.com

Goede verhalen zijn niet altijd gratis


KW.be .+. basketbal

Verder lezen?

Abonnees Krant van West-Vlaanderen hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen |KW.be

Nieuwsblad.be .+. basketbal

Verder lezen?

Lees de volledige artikelen met een digitaal abonnement |Nieuwsblad.be

.HLN. .+. NBA

Verder lezen?

Lezers van Het Laatste Nieuws hebben toegang tot méér artikelen |HLN.be

RSS FEEDS

Wat zijn RSS feeds?


“RSS” staat voor “Rich Site Summary” en is een manier om snel op de hoogte te zijn van nieuws. De RSS feeds worden ter beschikking gesteld door alle uitgevers voor niet-commercieel gebruik.

Basket Waregem is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de originele berichten. We ondersteunen op basketwaregem.be de werking van standaard publieke RSS feeds aangeboden door uitgevers en andere derde partijen met informatie over basketbal.

VERANTWOORDELIJKE UITGEVERS

|KW Het Nieuwsblad HLN basket360 thisisbasketball SLAMonline ESPN FOX sports NBA


JOURNALISTEN WERKEN NIET GRATIS GEDEELTELIJKE OF VOLLEDIGE REPRODUCTIE VAN INHOUD UIT DEZE BERICHTEN ZONDER TOESTEMMING EN VERMELDING VAN DE UITGEVER IS NIET TOEGESTAAN

copyright RSS feeds