LEES OOK: Een selectie nieuwsberichten over basketbal

BALL IS LIFE

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten over basketbal in België en in de wereld.


ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN


Nederlandstalige berichten
 •  WE ARE WAREGEM  #IONWRGM ONLINE DE WEDSTRIJD VOLGEN? Dit kan nooit de ervaring nabootsen van…

bron RSS: nieuwsblad.be

We are family

bron RSS: KRANT VAN WEST-VLAANDEREN |KW.be

bron RSS: hln.be

 • door Basket360
  We wachten nog even af om met Basket360.be weer van start te gaan. In het openingsweekend van de competitie begin oktober steken we weer van wal. De beslissing van de basketbalbond om de start van het basketbal uit te stellen na de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad heeft ons doen beslissen om nog wat langer […] Het bericht Nog even wachten… verscheen eerst op Basket360.
 • door Basket360
  Basket360.be gaat in verlof. Vanaf vrijdag 31 juli zijn we helemaal terug. We blazen even uit, maar komen zeker terug! Vanaf vrijdag 31 juli kun je elke dag weer tientallen artikels over je favoriete sport lezen. We blikken vooruit op de bekerpartijen en het nieuwe seizoen, maar blijven ook teams en spelers voorstellen. Interessante informatie […] Het bericht Geniet van de vakantie, tot binnenkort! verscheen eerst op Basket360.


articles in English
|EMBL |NBA |NCAA & NCB
 • door Yassine Chokrani
  After 2 seasons in Spain with Obradoiro, Maxime De Zeeuw will discover a new championship. The Belgian Lion signed a deal in Poland with Stelmet Zielona Gora. De Zeeuw will also play in the VTB United League with Zielona Gora against teams like CSKA Moscow and Khimki Moscow.
 • door Yassine Chokrani
  A Spirou Basket player has tested positive for Coronavirus. The player played a game last Sunday with the second team of Charleroi against Nivelles with some other players from the professional team. All the staff and the other players have been tested in recent days and everybody, except one player, is negative. Charleroi will have…
 • door Yassine Chokrani
  Yesterday, Tenerife defeated Oostende (62-54) and the Spanish team will go to the Final 8 in Athens. The Spanish team started strong the first quarter, and Dario Gjergja could almost only count on Thomas Welsh (6 points in the 1st quarter) to score points for Oostende (17-10 after 10′). But in the second quarter Oostende…
 • door Yassine Chokrani
  Yesterday, Mons welcomed Antwerp at the Diamonte mons.arena in front of a small audience. After a quick start for Christophe Beghin’s team (7-21 after 10′), Mons had reduced the deficit at halftime (30-40 after 20′). With only 5 minutes to go, the gap was only 1 (60-61 after 35′) and the game ended up in…

bron RSS: thisisbasketball.world

 • It is no secret that fans were anticipating a blockbuster Clippers–Lakers matchup in the Western Conference finals this year. But the Clippers were eliminated from championship contention by the Nuggets on Tuesday after blowing a 3-1 series lead. Lakers forward Kyle Kuzma told reporters on Wednesday that his team didn’t take any satisfaction in the […] The post Kyle Kuzma: Lakers Were ‘Never Focused’ on the Clippers appeared first on SLAM.
 • One of the many things that LeBron James and Jason Petrie, Senior Footwear Designer at Nike Basketball, have in common is their love for Jay-Z. James’ friendship with Hov goes back to 2003, when they were hanging out at Rucker Park in Harlem together. And Petrie has been fueled by the Lucky Lefty’s lyrics since […] The post Inside the Design of the Nike LeBron 18 appeared first on SLAM.
 • When you think of Aaron Gordon, what comes to mind? The high-flying posters? The snubs in the Dunk Contest? With Orlando’s season over, the athletic forward has something else up his sleeve, outside of basketball. Gordon just dropped the debut single off his upcoming rap album (above). The track, “LVL UP,” features Moe (an artist […] The post Aaron Gordon Releases New Single ‘LVL UP’ appeared first on SLAM.
 • For the second time in two seasons, Giannis Antetokounmpo has been named the NBA’s Most Valuable Player. ESPN’s Adrian Wojnarowski broke the news ahead of the team’s formal announcement scheduled for later today. Antetokounnpo officially becomes one of three players in league history to win MVP and Defensive Player of the Year in the same […] The post Giannis Antetokounmpo Wins 2019-20 MVP appeared first on SLAM.
bron RSS: SLAMonline, ESPN & FOX sports


#IONWRGM

copyright 2020

Alle berichten over basketbal aangeboden in het nieuwsoverzicht |basketwaregem.be hebben als enige doel de sport te promoten bij onze fans.


RSS feeds zijn gebaseerd op artikelen van volgende bronnen

ESPN SLAMonline ThisIsBasketball basket360

FOX|sports NBA

Videos en nieuwsberichten over basketbal in de wereld kan je lezen via:

ESPN.com | thisisbasketball.world | basket360.be | foxsports.com | NBA.com | slamonline.com

Goede verhalen zijn niet altijd gratis


KW.be .+. basketbal

Verder lezen?

Abonnees Krant van West-Vlaanderen hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen |KW.be

Nieuwsblad.be .+. basketbal

Verder lezen?

Lees de volledige artikelen met een digitaal abonnement |Nieuwsblad.be

.HLN. .+. NBA

Verder lezen?

Lezers van Het Laatste Nieuws hebben toegang tot méér artikelen |HLN.be

RSS FEED

Wat zijn RSS feeds?


“RSS” staat voor “Rich Site Summary” en is een manier om snel op de hoogte te zijn van nieuws. De RSS feeds worden ter beschikking gesteld door alle uitgevers voor niet-commercieel gebruik.

Basket Waregem is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de originele berichten. We ondersteunen op basketwaregem.be de werking van standaard publieke RSS feeds aangeboden door uitgevers en andere derde partijen met informatie over basketbal.

VERANTWOORDELIJKE UITGEVERS

|KW Het Nieuwsblad HLN basket360 thisisbasketball SLAMonline ESPN FOX sports NBA


JOURNALISTEN WERKEN NIET GRATIS |GEDEELTELIJKE OF VOLLEDIGE REPRODUCTIE VAN INHOUD UIT DEZE BERICHTEN ZONDER TOESTEMMING EN VERMELDING VAN DE UITGEVER IS NIET TOEGESTAAN

copyright RSS feeds