Versterking sportief comité

UPDATE

season 20.21


“De verdere groei van onze club maakt het noodzakelijk dat we de rol van sportief manager bij onze seniorenploegen en jeugdploegen opsplitsen in een luik Dames en Heren.”

sportief manager fanION | Heren BART Delarue

CAROLINE De Roose en DIMITRI De Mol zijn leden van het sportief comité bij ION Basket Waregem en leiden respectievelijk de taskforce DAMES en HEREN. Ze stappen als voorbereiding van het nieuwe seizoen vanaf nu in een “duobaan” sportief manager bij de dames en sportief manager van onze heren ploegen.

 

DIMITRI | sportief manager Heren

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn basketbalcarrière!

Happy to join the Basket Waregem family!!

 

SPORTIEF MANAGER | De functie van sportief manager Dames omvat de volledige lijn van onderbouw tot en met Dames fanION, de functie van sportief manager Heren omvat de lijn van onderbouw tot en met Heren |2.

 

voorzitter DIETER   #MERCI

BART heeft deze gecombineerde functie de voorbije jaren succesvol ingevuld, wat ons in staat heeft gesteld om samen een breed basketproject uit te bouwen en daarvoor wil ik hem persoonlijk hard bedanken.

 

BART blijft in het bestuur van onze club voor zowel sportieve als financiële aspecten het aanspreekpunt voor onze HEREN fanION. De voorbije seizoenen kon hij samen met het team 2 titels en quasi een abonnement op de finales in TDM1 realiseren.

 


KALENDER COMPETITIE


| season 20.21

Tenslotte kunnen we ook nog melden dat KATRIEN Boutens als kalenderverantwoordelijke de onvoorwaardelijke steun zal krijgen van haar echtgenoot DIETER T’Jollyn, zodat we ook hier kunnen spreken van een tandem die onze clubstructuur verder versterkt en professionaliseert.

 

KATRIEN |kalenderverantwoordelijke

Wij zijn maar een klein stukje van de puzzel, alle vrijwilligers zijn noodzakelijk en even belangrijk… straffe quotes moet je van ons niet verwachten.