Clubs brengen hulde aan sterkste ploeg in TDMEN1

De verspreiding van het corona virus COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat de federatie basketbal.vlaanderen alle competities terecht heeft stopgezet. In het verlengde daarvan werd ook beslist om geen kampioenstitel uit te spreken in TDMEN1 voor het seizoen 2019-2020.


Voorzitter DIETER

ION Basket Waregem

“We willen de competitie toch op een positieve noot eindigen als sportieve TDMEN1 basketfamilie. Ik heb het initiatief genomen om aan enkele collega voorzitters het idee voor te leggen om als clubs onder elkaar toch een officieuze kampioen te benoemen en daar dan ook een beker aan uit te reiken.”

Inscriptie Beker season 19-20

 PROFICIAT!!! 

IEPER speelde een dermate dominante competitie dat we hen deze officieuze titel en bijhorende beker als verrassing willen toekennen in naam van alle TDMEN1 clubs.