COACH JAN |EMOTION

We hadden een babbel met coach JAN over het onverwacht stopzetten van het seizoen 19-20 naar aanleiding van de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het corona virus en de beslissing van de overheid om sportwedstrijden niet meer te laten doorgaan.

 


 T1 | Coach Jan  

Ik beeldde me het einde van mijn eerste seizoen als T1 helemaal anders in… en hoewel basketbal heel erg relatief is op dit moment vind ik het toch jammer dat we met deze fantastische groep niet kunnen strijden voor waar we van droomden… 

 

Ik ben er wel van slag van.

We hadden nog mooie plannen voor het einde van het seizoen!

 

“Het is heel relatief natuurlijk als je de andere gevolgen bekijkt, maar persoonlijk vind ik het heel erg dat we ons seizoen niet kunnen afsluiten. Alles op alles zetten in play-offs, met voor één keer een voltallig team!”

Ons seizoen kende hoogtes en laagtes, mooie overwinningen, leuke momenten maar ook veel blessures en omstandigheden die we als TEAM opvingen! We waren (bijna) klaar voor meer, voor de eindsprint… Ik wil héél graag in de eerste plaats mijn staff bedanken voor de vele uren werk en hun enthousiasme!

Foto: Eddy Lippens

 

Ik wil ook onze spelers bedanken voor hun inzet en vertrouwen, onze youngsters, de club, verzorgers, entourage, familie, vrienden, supporters en niet in het minst mijn vrouw ELINE Coppens voor alle steun, aanmoedigingen en liefde het voorbije seizoen!

COACH JAN

| T1

Foto: Marie-Lou Van Damme

Afscheid nemen van Bart, Leigh, Giel, Stef en coach Janick… dat waren toch zaken waar ik nog naar uitkeek.


#IONWRGM