FanION Dames One op titelkoers!

Thuiswedstrijden Dames FanION One & Two bezorgen iedereen waar voor hun geld tegen Kortrijk Spurs.


De Dames Two opende het derby weekend.
Ze kwamen uit tegen een sterk en gemotiveerd Kortrijk. Na een valse start moesten ze vlug achter de feiten aanlopen.
Wie onze Dames Two al wat kent weet dat ze niet naar huis gaan zonder een gezonde vechtlust te tonen. Door die vechtlust kwamen ze alsnog langszij, maar in de slot minuten moesten ze toch hun meerdere erkennen in een sterk Kortrijk. Ondanks een eindstand 57-66 blijven ze toch mooi in de top 5 van het klassement vertoeven, wat als promovendus toch wel een prestatie is om trost op te zijn. Niet te vergeten dan de verschillen in deze reeks minimaal zijn, mis dus niets van deze competitie waar alles nog mogelijk is!

FanION Dames One moesten dan weer hun ongeslagen leidersplaats verdedigen tegen een goed georganiseerd Kortrijk. Kortrijk kwam met een ijzersterk vertrouwen en Waregem zat in een ijzersterke flow, alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd basketbal. De verwachtingen werden dan ook ingelost, een wedstrijd met scores aan beide kanten lieten de supporters geen seconde los.


Beide teams kwamen om de beurt aan de leiding, maar aan het einde van de vierde periode stonden de bordjes terug in evenwicht.


Verlengingen! En het was niet veel anders, scores van beide teams, elk om de beurt aan de leiding, maar het waren uiteindelijk onze dames die aan het langste eind trokken. Met een 82-78 eindstand blijven onze FanION Dames One ongeslagen aan de kop van het klassement. Met 3 wedstrijden voorsprong op de eerste volgende in het klassement en de winterstop in aantocht mogen we toch misschien stiekem beginnen dromen van opnieuw een kampioenen ploeg in Waregem. Of zijn we toch de voorbarig? Blijf zeker onze FanION Dames One volgen en mis niets van de titelrace!

| december 2019