Dames One & Two sportief op koers

Dames fanION in 1ste landelijke bleven vorig weekend ongeslagen en behouden samen met Kortrijk de leiderspositie.
Dames TWO konden afgelopen weekend een ervaren Oostende net niet opzij zetten. Ondanks de nipte nederlaag staat de nieuwkomer in 2de landelijke nog steeds op een stevige tweede plaats.


De ervaring van Oostende gaf in de laatste periode de doorslag, maar we toonden weer eens hoe sterk onze jonge garde is. Deze nederlaag komt natuurlijk aan, maar in 2de landelijke kan iedereen van iedereen winnen, dit maakt deze reeks net zo leuk.

Als we als ploeg de progressie kunnen blijven aanhouden, ben ik overtuigd dat we aan de top van het klassement blijven, met de nodige bescheidenheid en gezond verstand. We mogen ons geen onnodige druk opleggen tijdens dit leerproces.

Aankomend weekend gaan de Dames Two richting Middelkerke, wedstrijd voor een stevigere tweede plaats.